Kdo smo
Smo podjetje iz Slovenije, ukvarjamo pa se s prodajo in distribucijo živilskih izdelkov podjetja Mladost iz Srbije, katerega del smo tudi sami. Izdelke podjetja Mladost prodajamo izključno na območju EU. Naša ponudba obsega juhe, jušne osnove, jušne koncentrate, omake, začimbe in mešanice začimb.
Partnerstvo
Že več kot desetletje smo ekskluzivni prodajalec juh in mešanic začimb v eni od največjih trgovskih verig v EU, sodelujemo pa tudi z drugimi trgovskimi verigami v Sloveniji.

Naše podjetje dobavlja mešanice začimb za žar program vodilnim v mesni industriji ter manjšim mesnicam v Sloveniji in na Hrvaškem. Posebej želimo izpostaviti mešanico začimb za leskovačke čevapčiče in pleskavice. Gre za najbolj prepoznavno blagovno znamko na Balkanu, ki se ponaša tudi z mednarodno zaščito. Ekskluzivni nosilec te zaščite za EU je naše podjetje Mladost iz Leskovca. Sodelujemo tudi z več distributerju HoReCa ponudbe.
Kvaliteta
Visoko kakovost izdelkov zagotavljamo z IFS Food certifikatom, prejemom več zlatih plaket za kvaliteto na mednarodnih sejmih in nenehno kontrolo dobaviteljev surovin za proizvodnjo ter notranjim nadzorom po sistemu HACCP.
Leskovački čevapčiči in pleskavice
Naše podjetje Mladost iz Leskovca je proizvajalec originalne začimbne mešanice za Leskovačke čevapčiče in pleskavice, ki ne vsebuje mononatrijevega glutamata in alergenov.
Kontakt
Pristava 37
9240 Ljutomer
Slovenija
(02) 584 82 66